Werkplaats

APK

Tijdens de algemene periodieke keuring (APK) wordt uw auto getest op veiligheid en milieueisen. Deze keuring verkleint de kans op ongelukken waardoor de verkeersveiligheid toeneemt. Bij de keuring beoordelen onze keurmeesters uw auto op een 3-tal aspecten:

Techniek
– Schokdempers
– Bandenprofiel
– Bandenspanning
– Remmen
– Wielophanging
– Stuurinrichting
– Carrosserie
– Verlichting
– Airbags

Uitlaatgassen

– Uitlaatgas samenstelling
– Roetmeting

Registratie

– Voertuigbewijs
– Voertuigidentificatienummer
– Gebruikte brandstof

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan, afhankelijk het bouwjaar, met 1 of 2 jaar verlengd. In het geval dat u uw voertuig meer dan twee maanden vóór de APK-vervaldatum laat keuren, krijgt uw voertuig een nieuwe APK-vervaldatum.

Let wel dat de wettelijk verplichte APK alleen het milieu en veiligheid betreft en slechts een momentopname is. Een veel gemaakte denkfout is dat onderhoud dan niet meer nodig is. Het onderhoud van uw voertuig staat echter los van de APK.

Laat uzelf (gratis) herinneren aan de APK via de ‘APK-reminder’!

Bij autobedrijf Huibers krijgt u de APK gratis bij het laten uitvoeren van een grote beurt aan uw auto!

 


Vakkundige reparatie, onderhoud & advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare universele garage waar u eerlijk advies ontvangt vóórdat uw auto gerepareerd wordt?Vakkundige reparatie

Komt u dan eens langs bij Autobedrijf Huibers. Onze klantgerichte service houdt in dat wij u de ideale oplossing bieden voor het probleem aan uw auto. Of het nu gaat om het vervangen met nieuwe  óf gebruikte onderdelen, reparatie op locatie of in onze moderne garage of om een van onze andere diensten. Wij denken actief met u mee.

Tevens bent u bij autobedrijf S. Huibers aan het juiste adres voor reparatie en onderhoud aan uw:

  • Amerikaanse auto
  • boot
  • caravan
  • aanhanger / trailer

Storingsdiagnose

Een brandend motor storingslampje is een indicatie van niet juist werkend onderdeel in uw auto. De daarbij behorende opgeslagen foutcode in de computer geeft zelden het defecte onderdeel aan. Onze gespecialiseerde monteurs weten hoe ze foutcodes in het geheugen van de computer moeten interpreteren. Dit is meest cruciale stap in diagnose stellen, hetgeen leidt tot de echte oorzaak van de storing. Hiermee wordt het onnodig vervangen van onderdelen voorkomen.


Schade taxatie, herstel en eventuele afwikkeling met verzekeringsmaatschappij

Indien gewenst kunnen wij de complete afhandeling van de schade aan uw auto op ons nemen.  Met ruime ervaring, kennis en benodigd apparatuur kunnen wij vrijwel alle schade’s voor u optimaal repareren.

Een veel gehoorde denkfout is dat alleen gespecialiseerde schade bedrijven uw autoschade mogen repareren. Verzekeraars doen daarmee voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid is. Maar u wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Het goede nieuws is dat u als klant heeft altijd die keuze vrijheid heeft. Autobedrijf S. Huibers heeft de ervaring en werkt nauw samen met gespecialeerde bedrijven. Wij kennen immers uw auto. En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Uiteraard zijn wij ook u van dienst met vervangend vervoer, zoals u van ons gewend bent.

Indien gewenst kunnen wij ook kijken, mits verkrijgbaar uiteraard, of we gebruik kunnen maken van gebruikte of imitatie onderdelen. U weet bij ons altijd vooraf waar u aan toe bent betreft de autoreparatiewerkzaamheden met de daarbij behorende kosten om de schade aan uw auto te herstellen.