Pechhulp

Het kan voorkomen dat u onderweg te maken krijgt met een storing aan uw auto.  Allereerst proberen wij het probleem aan uw auto telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan beschikken wij over een ophaal service voertuig waarmee wij naar u toekomen. Mochten wij het probleem niet op locatie kunnen verhelpen, dan kunnen wij uw voertuig meenemen naar onze garage voor reparatie.

U kunt ons altijd bereiken op:  T. 0344 601070

Onze ophaalservice dienst staat voor u klaar

Onze  voertuig ophaalservice dienst staat voor u klaar

 


BOVAG Pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden!

BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw eigen BOVAG-autobedrijf in, of een andere BOVAG-autobedrijf nabij uw locatie, om u weer op weg te helpen. Samen met uw BOVAG-autobedrijf zorgen we ervoor u altijd mobiel bent en blijft. Het BOVAG-autobedrijf staat bekend om vakmanschap en betrouwbaarheid. Mocht u bij uw BOVAG-Autobedrijf een auto hebben gekocht, dan rijdt u met maximale zekerheid. Logisch dat u met evenveel vertrouwen op BOVAG Pechhulp kunt rekenen.

BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte.

Kiest u ook voor de zekerheid van BOVAG?

De voordelen

Reparatie in vertrouwde handen