Pechhulp

Het kan voorkomen dat u onderweg te maken krijgt met een storing aan uw auto.  Allereerst proberen wij het probleem aan uw auto telefonisch te verhelpen. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan beschikken wij over een ophaal service voertuig waarmee wij naar u toekomen. Mochten wij het probleem niet op locatie kunnen verhelpen, dan kunnen wij uw voertuig meenemen naar onze garage voor reparatie.

U kunt ons altijd bereiken op:  T. 0344 601070

Onze ophaalservice dienst staat voor u klaar

Onze  voertuig ophaalservice dienst staat voor u klaar

 


BOVAG Pechhulp

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden!

BOVAG Pechhulp schakelt meteen uw eigen BOVAG-autobedrijf in, of een andere BOVAG-autobedrijf nabij uw locatie, om u weer op weg te helpen. Samen met uw BOVAG-autobedrijf zorgen we ervoor u altijd mobiel bent en blijft. Het BOVAG-autobedrijf staat bekend om vakmanschap en betrouwbaarheid. Mocht u bij uw BOVAG-Autobedrijf een auto hebben gekocht, dan rijdt u met maximale zekerheid. Logisch dat u met evenveel vertrouwen op BOVAG Pechhulp kunt rekenen.

BOVAG Pechhulp staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Waar u zich in Nederland of Europa ook bevindt. Een geruststellende gedachte.

Kiest u ook voor de zekerheid van BOVAG?

Dan is BOVAG Pechhulp beslist iets voor u. Neem contact op met uw BOVAG garage Autobedrijf Huibers en vraag vrijblijvend informatie op.

U kunt ook altijd (gratis) bellen naar BOVAG: 0800-0044

bovag_pechhulp2

De voordelen

Waar u zich in Nederland ook bevindt, BOVAG Pechhulp komt u altijd helpen. Niet alleen bij pech door overmacht, maar ook bij verkeerde brandstof tanken of wanneer u bijvoorbeeld uw lampen aan heeft laten staan. Zelfs wanneer u op uw eigen uitrit staat en de auto start niet is er hulp, woonplaatsservice is bij de prijs inbegrepen. De BOVAG Pechhulp is niet persoonsgebonden, iedereen die in uw auto rijdt heeft recht op hulp!

In driekwart van de gevallen helpen we u direct weer op weg. Maar het kan ook voorkomen dat uw auto niet ter plekke gerepareerd kan worden. Uw auto wordt dan naar de dichtstbijzijnde veilige locatie gebracht waar de reparatie plaats zal vinden. Indien de auto niet binnen een dag gerepareerd kan worden, staat er gedurende 2 dagen een vervangende auto voor u klaar. Kiest u voor Europa dekking, dan heeft u zelfs recht op een vervangende auto voor de duur van 4 dagen. Zo kunt u uw weg altijd vervolgen.

De meeste pechgevallen komen voor in de eigen woonplaats. Daarom is dit standaard verzekerd bij BOVAG Pechhulp.

bovag_pechhulp

Reparatie in vertrouwde handen

Als uw auto gerepareerd moet worden, dan is het prettig wanneer u terecht kunt bij uw eigen BOVAG Autobedrijf. Zo weet u zeker dat uw auto goed gerepareerd wordt en wordt u niet geconfronteerd met een torenhoge rekening. BOVAG Pechhulp zorgt ervoor dat uw auto wordt getransporteerd naar uw BOVAG Autobedrijf. Kostenloos.

Dit is uniek aan BOVAG Pechhulp!